itulau_fanua

Tala Fou

Jiangsu Yawei Transformer Co., Ltd. Fa'asoa se poloketi fou fa'atasi ma le Eletise Du Cambodge

Jiangsu Yawei Transformer Co., Ltd. Fa'asoa se poloketi fou fa'atasi ma le Eletise Du Cambodge

I le aso 5 o Iuni, na sainia ai ma nofoia le poloketi o le gaosiga o masini eletise a Cambodia-Saina ma le aofa'i o tupe teufaafaigaluega e 300 miliona tala Amerika ma nofoia i Hai'an High-tech Zone.O le isi lea galuega galulue faatasi na sainia ma le manuia e Hai'an i lalo o le fa'avae o le "Belt and Road".

Hong Zhi'an, Sui Taitaifono o le EDC, Gu Guobiao, Failautusi o Hai'an Municipal Party Committee ma isi na molimauina le sainia o le poloketi i luga o le nofoaga ma e ala i ata vitio.Chen Pengjun, sui o le Komiti Tumau o le Komiti a le Itumalo a le Itumalo ma le Pule Pule Sili, Wang Ronggui, sui o le Komiti Tumau o le Komiti a le Itumalo a le Malo ma le Minisita o Faasalalauga, Zhang Yonghua, failautusi a le Komiti Galue a le Vaega o le High Tech Sone , Deng Jiazhong, sui failautusi o le Komiti Galue Party ma le faatonu o le Komiti Pulega o le Itumalo, ma isi sa auai i le sauniga o le sainia.

111

Hong Zhian, Sui Taitaifono o le EDC, na faʻalauiloaina le poloketi.O le poloketi o loʻo faʻapipiʻiina faʻatasi e le Electricite Du Cambodge (EDC) ma Jiangsu Yawei Transformer Co., Ltd. faʻatasi ai ma se laumua resitalaina o le 100 miliona US tala ma le fanua o le 70 mu, e aofia ai le 200 miliona yuan o meafaigaluega faʻafaigaluega ma 50000 sikuea mita o nofoaga fau falegaosimea.E masani lava e maua ai masini eletise atamai.A maeʻa ona faʻatinoina, o le tau faʻatauga faʻaletausaga tupe maua e 1 piliona yuan.

222

Gu Guopei, Failautusi o le Komiti a le Itumalo a le Malo, na ia taʻua i lana saunoaga e faapea o Cambodia o se taua taua o le "le Belt and Road" ma o se auala taua mai Asia i Sautesasae i le maketi o le lalolagi.Ole High Tech Zone e tatau ona lelei le fausiaina o lenei galuega tele, lagolago Jiangsu Yawei Transformer Co., Ltd. e faʻaauau pea ona faʻamalosia ana taumafaiga i le maketi Cambodia, ma taumafai e fausia se poloketi faʻataʻitaʻiga o le galulue faʻatasi o le "Belt and Road", faia ni sao fou i le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga felagolagomai i le va o Saina ma Cambodia.


Taimi meli: Nov-29-2022